Online
tilauspalvelu 24h

Ilmainen
toimitus

Edulliset
hinnat

Pikatilaus:
tilaus@mprint.fi + 358 45 855 0705

Referenssit

Mahtava konsepti, mahtava yritys MPrint! Tilataan m-printista painotuotteita jatkuvasti: tuotteiden laatu on paras ja toimitus todella nopea! Vastaava hinta/laatusuhdetta Suomesta ei löydy!

Anastasia Heikkinen
Saarijärvi Infra Oy

Magical ( mprint.fi ) on suunnitellut Sähkö- ja televerkkojen suunnittelun ja rakentamisen toimialalla toimivan vuonna 2011 perustetun SWK Energy Oy:n visuaalisen ilmeen. Yritys on luovuudellaan ja yksilöllisellä näkemyksellään vastannut mm. yrityksen logon, nettisivujen, käyntikorttien, esitteiden ja lomakepohjien suunnittelusta ja toteutuksesta.
Myös yrityksen messunäkyvyys, kuten näyttelyseinä on Magical:n käsialaa.

SWK Energy:n tavoitteena oli saada nuorekas ja yksilöllinen visuaalinen ilme, joka poikkeaisi alan varsin ”konservatiivisesta” yleisilmeestä. Magical on onnistunut tässä tavoitteessa erinomaisesti.
Yrityksen kotisivut ovat modernit ja yksilölliset. Kotisivut tarjoavat hyvin infoa ja ovat visuaalisesti massasta erottuvat. Prosessi itsessään oli pitkä ja työläs, mutta yhteistyö toteuttajan ja tilaajan välillä toimi yleisesti ottaen joustavasti. SWK Energy:n käyntikortin huomioarvo yksinkertaisen design:n ja laadukkaan materiaalin myötä on erittäin hyvä.
Magical on aktiivisesti kertonut näkemyksistään ja saanut varsin vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa markkinointimateriaalia tavoitteidemme puitteissa. Visuaalinen ilme on yhtenäinen kaikissa suunnitelluissa materiaaleissa ja kaikki noudattavat toivottua linjaa.
Yleisesti Magical on pitänyt aktiivisesti yhteyttä meihin asiakkaana ja kyennyt lyhyelläkin varoituksella reakoimaan esittämiimme pyyntöihin.

Crista Enkovaara
SWK Energy Oy

«Olen erittäin tyytyväinen saamaani nopeaan palveluun Mprint painotalosta. Haluan painotuotteideni edustavan brändiäni parhaalla mahdollisella tavalla, ja Mprint painatus täytti odotukseni sekä tilaamisen helppoudessa että laatukriteereiden kannalta.»
Merilyn, Viulisti

Aivan upeat sivut , selkeät ja esteettistä silmää hivelevät !   Siistit bannerit , ja  kaikki kohdallaan ja balanssissa ! Todella iso yllätys että Suomesta  löytyy tällainen kyky ! Mahtavaa !

Clinic Estetic
www.clinicestetic.fi 

Valitse tuote
Klikkaa haluamasi määrä ja koko
Lataa tiedosto
Jätä yhteystiedot ja tee tilaus
Tuotteet toimitetaan sinulle kotiin tai toimistoon.
Maksat tuotteista toimituksen jälkeen.
Aineisto-ohjeet